Call a Round BV
Didamseweg 148c
6902 PE Zevenaar

T 0316 345 745
F 0316 345 899
E info@callaround.nl

Goedenavond, welkom op de website van Call a Round

Call a Round is een groeiend telemarketingbureau dat grote waarde hecht aan het afleveren van kwaliteit en maatwerk. We zijn goed in het maken van afspraken. Daarmee ontlasten wij de buitendienst van uw bedrijf. Zo kunt u doen waar u goed in bent en doen wij ondertussen waar wij goed in zijn: uw bedrijf ondersteunen.

Ook de privacy van de opdrachtgever hebben wij hoog in het vaandel staan en wij gaan daarom vertrouwelijk om met uw gegevens. Met zorg en aandacht gaan we aan de slag met uw opdracht.

De expertise van de werknemers van Call a Round draagt bij aan een gedegen samenwerking met u als opdrachtgever. Wij denken met u mee. Elke opdracht is maatwerk, afgestemd op uw bedrijf, dus acquisitie in de ruimste zin van het woord. Call a Round leeft zich door middel van een uitgebreide briefing van tevoren in in het bedrijf. Zo kunnen wij met een goede kennis van uw bedrijf en uw product aan het werk en de beste resultaten bereiken. Wij bellen namens het bedrijf, transparant, als collega’s.

Spreekt het bovenstaande u aan? Laat u door middel van een proefopdracht verder overtuigen.

Tot snel horens!

in het kort
afdrukken